ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe edificii din capitală vor fi iluminate în culorile drapelului Ucrainei

10:34 | 21.02.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Mai multe edificii din capitală, printre care Arcul de Triumf, vor fi iluminate în culorile drapelului Ucrainei pe data de 23 februarie, transmite MOLDPRES.

În cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău, edilul capitalei Ion Ceban a subliniat că acțiunea se desfășoară în contextul împlinirii pe 24 februarie curent a unui an de la declanșarea războiului din Ucraina. Astfel, mai multe elemente de iluminat vor fi amplasate în scuarul Catedralei și pe aleea „Grigore Vieru”.

„Ne dorim pace – acesta este mesajul nostru. De la începerea războiului din Ucraina am fost alături de refugiați, în special de cei care au fost cazați în centrele de plasament din Chișinău. Totodată, în instituțiile de educație din capitală au fost încadrați mai mulți copii din Ucraina”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, în contextul împlinirii pe 24 februarie curent a unui an de la declanșarea războiului din Ucraina, municipalitatea va organiza expoziția „Copiii pentru pace”, care va fi inaugurată în clădirea primăriei capitalei. 

Foto: diez.md

img23001383

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!