ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean a discutat cu șefa Misiunii OSCE la Chișinău, Kelly Keiderling

14:04 | 03.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Prim-ministrul Dorin Recean a avut un dialog cu șefa Misiunii OSCE în țara noastră, ambasadoarea Kelly Keiderling, cu care a vorbit despre obiectivele imediat următoare, accentuându-se rolul important al OSCE, în calitate de mediator, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind prioritățile misiunii în anul curent și dinamica în procesul de reglementare a diferendului transnistrean.

Premierul Dorin Recean a subliniat că mizăm pe sprijinul organizației la identificarea unei soluții pașnice și diplomatice a problematicii transnistrene.

Foto: Guvern

img23001758

img23001758

img23001758

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!