ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Finanțelor

19:47 | 16.03.2023 Categorie: Comunicate

Ministrul Veronica Sirețeanu a avut o întrevedere cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu

Chişinău, 16 mar. /MOLDPRES/. Ministrul Finanțelor, Veronica Sirețeanu, s-a întâlnit astăzi cu Excelența Sa, ambasadorul României la Chișinău, Cristian-Leon Țurcanu. Oficialii au discutat despre situația bugetară, relațiile de cooperare moldo-române, prioritățile pe termen scurt și mediu, și despre necesitățile de asistență pentru Minister.

Referindu-se la priorități, ministrul Veronica Sirețeanu a menționat: “Suntem în proces de planificare a cadrului bugetar pe termen mediu (CBTM) prin care vrem să asigurăm previzibilitate pentru următorii trei ani. Ne ambiționăm să respectăm calendarul bugetar, astfel încât să aprobăm politica bugetar fiscal până la 1 iulie, iar către 15 octombrie curent, bugetul pentru anul viitor”.

La rândul său, ambasadorul Cristian-Leon Țurcanu a reafirmat deschiderea pentru cooperare și pentru inițierea unor noi colaborări.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!