ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Expoziția „Artiști români pe mapamond” va fi organizată în premieră la Chișinău

14:40 | 17.03.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 17 mar. /MOLDPRES/. Expoziția „Artiști români pe mapamond” va fi organizată în premieră la Chișinău. Aceasta cuprinde lucrări a peste 50 de artiști români, transmite MOLDPRES.

Potrivit Departamentului român pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM), expoziția oferă publicului ocazia de a descoperi evoluția artei contemporane și o privire de ansamblu asupra celor mai emblematice lucrări din anul 1970 şi până în prezent.

Expoziția este organizată cu sprijinul DRRM, în parteneriat cu Muzeul Național Brukenthal și Institutul Cultural Român. Vernisajul va avea loc pe 23 martie curent, începând cu ora 18:00, la Muzeul Național de Artă al Moldovei din Chișinău.

Lucrările vor putea fi văzute până pe 29 aprilie curent. 

img23002182

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!