ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu a avut o întrevedere cu prim-ministrul României, Nicolae Ciucă

18:32 | 23.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mar. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere la Chișinău cu prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, cu care a discutat despre proiectele de pe agenda bilaterală și despre procesul de integrare europeană a țării noastre, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Am trecut în revistă progresele în implementarea proiectelor în desfășurare - construcția podului Bumbăta-Leova, deschiderea punctului de control coordonat Leușeni-Albița, finanțarea mai multor proiecte de dezvoltare a comunităților în cadrul Programului „Satul European” și am discutat despre pregătirea lucrărilor pentru inițierea - în viitorul apropiat - a altor proiecte în domenii de interes strategic, inclusiv construcția Liniei Electrice Aeriene Bălți-Suceava, dar și reconstrucția altor trei poduri rutiere”, a spus șefa statului.

Maia Sandu și-a exprimat recunoștința față de tot sprijinul pe care ni-l acordă România. „I-am mulțumit domnului prim-ministru pentru inițiativa Guvernului României adresată instituțiilor europene cu privire la instituirea unui regim de sancțiuni împotriva indivizilor care încearcă să destabilizeze situația din țara noastră. La fel, suntem recunoscători pentru sprijinul Bucureștiului în organizarea ședinței Comunității Politice Europene, care va avea loc la începutul lui iunie în țara noastră. Am primit asigurări că România va rămâne în continuare alături de noi, la bine și la greu”, a conchis președintele.

Foto: Președinție

img23002358

img23002358

img23002358

img23002358

img23002358

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!