ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O seară Serghei Rahmaninov va avea loc la Sala cu Orgă din Chișinău

12:42 | 29.03.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 29 mar. /MOLDPRES/. La Sala cu Orgă din Chișinău va avea loc joi, 30 martie, un concert cu genericul ”O seară Serghei Rahmaninov”, la 150 de ani de la nașterea compozitorului, informează MOLDPRES.

În cadrul evenimentului, Studioul de operă de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice va prezenta fragmente din opera ”ALEKO”,  iar duetul pianiștilor Olga Iuhno și Vitali Gavrouc - Fantezia ”Stânca”. Soliștii de operă Natalia Moscovciuc, Vitalie Maciunschi și  Serghei Pilipețchi vor interpreta romanțe.

Vineri, 31 martie, la 18.00, trupa ”NERVY” va oferi publicului un concert la Manej Arena. Potrivit organizatorilor, "NERVY" nu mai este viitorul muzicii rock, acesta este rockul de astăzi, conducând o întreagă generație de ascultători care nu sunt indiferenți de soarta muzicii live. Astăzi, trupa "NERVY" începe o nouă etapă în viața lor și fac apel la oameni cu aceeași mentalitate, care împărtășesc cu trupa principiile de umanitate, bunătate și ajutorare a altora.

Duminică, 2 aprilie, la ora 17:00, la Palatul Național ”Nicolae Sulac” din Chișinău va avea loc spectacolul „Gașca Zurli - Șeful Casei”.

img23002515

img23002515

img23002515

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!