ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 700 de șoferi documentați pentru depășirea limitei de viteză

11:23 | 30.03.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. În ultimele 24 de ore, polițiștii de patrulare au documentat circa 700 de șoferi pentru depășirea limitei de viteză, transmite MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), cinci conducători auto au fost documentați în timp ce conduceau vehiculul în stare de ebrietate. Totodată, pe numele a 35 de persoane au fost întocmite procese-verbale după ce nu au cedat trecerea legală pietonilor.

În acest context, oamenii legii au recomandat șoferilor să nu urce la volan dacă au consumat alcool, să acorde  atenție indicatoarelor, marcajelor rutiere și trecerilor de pietoni, să adapteze viteza la condițiile meteo și de trafic și să cupleze centura de siguranță.

Foto: IGP

img23002559

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!