ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a discutat cu directorul executiv al Grupului Băncii Mondiale

07:18 | 31.03.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a avut joi o întrevedere cu Koen Davidse, directorul executiv al Grupului Băncii Mondiale, care reprezintă constituența din care face parte Republica Moldova în această instituție financiară internațională, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale

Subiectele discutate țin de contextul dificil în care țara noastră se află și de reformele în derulare. 

Șefa statului a vorbit despre progresele pe care le-am obținut, în domeniile prioritare. Maia Sandu a subliniat că mizăm și mai departe pe expertiza și susținerea, inclusiv financiară, a Băncii ca să putem stimula creșterea economică, iar autoritățile vor asigura un mediu de afaceri prielnic și dinamic - ceea ce ne va permite să fim mai rezilienți economic și să avem locuri de muncă mai bine plătite acasă.   

Foto: Președinție

img23002600

img23002600

img23002600

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!