ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova va avea un nou ambasador în Danemarca

10:20 | 31.03.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 31 mar. /MOLDPRES/. Decretul privind numirea lui Veaceslav Dobîndă, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos, în funcția de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul Danemarcei a fost publicat în Monitorul Oficial, comunică MOLDPRES.

Potrivit documentului, în temeiul art. 86 alin. (2) din Constituţia Republicii Moldova şi al art. 10 alin. (6) din Legea cu privire la serviciul diplomatic, Preşedintele Republicii Moldova decretează: Veaceslav Dobîndă, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos, se numește, prin cumul, în funcția de Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Republicii Moldova în Regatul Danemarcei, cu reședința la Haga.

Prezentul decret intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Veaceslav Dobîndă a fost desemnat Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Regatul Țărilor de Jos în octombrie 2022.

Sursa: monitorul.gov.md

img23002611

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!