ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSM a anunțat concurs pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător la CSJ

09:55 | 10.04.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Consiliul Suprem al Magistraturii /CSM/ a anunțat astăzi concurs pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție /CSJ/, comunică MOLDPRES.

Astfel, vor putea munci temporar la CSJ judecătorii care au o experiență de muncă de cel puțin opt ani, au reputație ireproșabilă și nu au avut sancțiuni disciplinare.

Concursul este deschis pentru 20 de funcții de judecător și nouă angajați în domeniul de drept. Candidații vor putea depune dosarele în următoarea lună la CSM. Acestea trebuie să conțină un CV, cazier judiciar, acte ce conțin date despre studii, dar și despre experiența de muncă, precum și o declarație de avere.

Foto simbol

img23002901

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!