ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Locuitorii din raionul Telenești vor beneficia de consultații medicale gratuite

10:32 | 10.04.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. În perioada 10-14 aprilie, echipele mobile de medici specialiști vor oferi consultații profilactice gratuite populației din raioanele Telenești, Ungheni și Glodeni, transmite MOLDPRES.

Potrivit Companiei Naționale de Asigurări în Medicină /CNAM/, săptămâna curentă, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în raionul Telenești. Astfel, pe 10 aprilie medicii vor fi în Ghiliceni; pe 11 aprilie – în Scorțeni; pe 12 aprilie – în Chițcanii Vechi; pe 13 aprilie – în Brânzenii Vechi; pe 14 aprilie – în Sărătenii Vechi.

Tot în această săptămână, vor fi prestate gratuit servicii medicale stomatologice copiilor în localitățile Cobani și Hâjdieni din raionul Glodeni și în localitățile Stolniceni și Cioropcani din raionul Ungheni.

Săptămâna trecută au efectuat examene profilactice gratuite peste 700 de persoane, dintre care aproape 500 screening pulmonar, iar 205 copii au fost consultați de medicii stomatologi.

Foto: CNAM

img23002902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!