ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului îndeamnă toți cetățenii să vină la Adunarea „Moldova Europeană”: „Este nevoie de toți pentru a pune țara pe calea cea dreaptă”

12:41 | 13.05.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 13 mai /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit astăzi cu un îndemn pentru toți cetățenii noștri ca să participe la Adunarea „Moldova Europeană”. Evenimentul va avea loc în centrul capitalei, la 21 mai, informează MOLDPRES.

„Moldovenii s-au adunat de fiecare dată pentru a decide soarta țării. Ne-am adunat în Piața Marii Adunări Naționale și am cerut libertate și suveranitate. Pentru că neamul nostru are o credință de nezdruncinat în omenie și în dreptate. Moldova s-a ridicat ori de câte ori a fost nevoie. Așa suntem noi. Uniți în momentele hotărâtoare”, a spus șefa statului.

În mesajul său, președintele Maia Sandu a făcut apel la unitate. „Este nevoie de toți pentru a pune Moldova pe calea cea dreaptă. Calea europeană. O lume întreagă va vedea - stăpân în țara noastră este poporul. Moldovenii sunt europeni. Vino pe 21 mai, la ora 11:00, în Piața Marii Adunări Naționale, să spunem într-o singură voce că viitorul țării noastre este în Uniunea Europeană”, a îndemnat Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23003817

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!