ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului, la întrevedere cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen: „Viitorul Moldovei este în Uniunea Europeană”

20:14 | 31.05.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 31 mai. /MOLDPRES/. În ajunul summitului Comunității Politice Europene, președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Șefa statului a menționat că mâine este o zi importantă pentru Moldova și pentru prietenii și partenerii țării noastre, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Astăzi țara noastră a mai făcut un pas spre construirea Moldovei europene acasă prin semnarea unui nou acord, care prevede scăderea tarifelor pentru serviciile de roaming începând cu 1 ianuarie 2024. Cetățenii moldoveni vor putea fi mai aproape de cei dragi și vor putea vorbi mai ieftin și mai des. Conectarea Moldovei cu Uniunea Europeană este tot mai strânsă și aduce beneficii concrete pentru oameni”, a spus șefa statului.

„Comisia Europeană ne va ajuta, în continuare, să depășim dificultățile, dar și să ne dezvoltăm sectorul de energie regenerabilă, fapt pentru care suntem profund recunoscători. Anume aceasta înseamnă parteneriatul cu Uniunea Europeană - îmbunătățirea vieții pentru cetățenii noștri. Vă mulțumim, dragi parteneri, că aveți încredere în Moldova. Viitorul Moldovei este în Uniunea Europeană”, a mai menționat președintele Maia Sandu.

Foto: Președinție

img23004413

img23004413

img23004413

img23004413

img23004413

img23004413

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!