ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Trei filme documentare vor fi lansate la un teatru din capitală

11:40 | 06.06.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 6 iun. /MOLDPRES/. ”Telefilm” și Oficiul Consiliului Europei la Chișinău invită toți amatorii de cinema la lansarea a trei filme documentare, realizate de tineri debutanți cu pasiune pentru subiectele legate de drepturile omului: „Pe cont propriu”, „Prețul istoriei” și „Apa din noi”. Evenimentul va avea loc în data de 9 iunie, începând cu ora 18:00, în incinta Teatrului Național „Eugene Ionesco”, cu intrare gratuită, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, filmele explorează subiecte sensibile și actuale din domeniul drepturilor omului și sunt rezultatul efortului și dedicării autorilor, susținuți de ”Telefilm” și Consiliul Europei, precum și de regizoarea cu renume internațional – Irene Langemann.

Fiecare film spune o poveste unică și captivantă, capturând esența problemelor și provocărilor cu care se confruntă societatea contemporană.

Programul evenimentului va include proiecția celor trei filme documentare, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri cu regizorii debutanți și o sesiune de networking.

img23004555

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!