ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Traficul rutier pe mai multe străzi din capitală este perturbat din cauza protestului agricultorilor

12:42 | 22.06.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 22 iun. /MOLDPRES/. Traficul rutier pe mai multe străzi din capitală este perturbat din cauza protestului agricultorilor, transmite MOLDPRES. 

Inspectoratul General al Poliției (IGP) a anunțat astăzi la amiază că agricultorii se deplasează cu tractoarele pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală spre sensul giratoriu de la Circ. „Pe anumite porțiuni de drum traficul rutier este perturbat. Rugăm conducătorii auto să manifeste înțelegere și respect reciproc”, a precizat IGP. 

Protestul a început marți, 20 iunie, atunci când mai mulți agricultori au venit cu tractoarele în Piața Marii Adunări Naționale, fiind nemulțumiți de situația din domeniul agricol. În aceeași zi, în fața protestatarilor a ieșit premierul Dorin Recean, care a afirmat că Guvernul înțelege dificultățile din sectorul agricol și întreprinde toate măsurile necesare pentru identificarea soluțiilor. Totodată, astăzi, agricultorii au discutat cu președintele Maia Sandu, care a subliniat că toate instituțiile statului responsabile de domeniul agriculturii sunt în căutarea unor soluții realiste și viabile pentru susținerea producătorilor agricoli.

img23005001

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!