ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Caz tragic în capitală: Un minor de 17 ani a decedat după ce a fost electrocutat la un șantier de construcții

15:13 | 05.07.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 5 iul. /MOLDPRES/. Un minor, în vârstă de 17 ani, a decedat după ce a fost electrocutat în timp ce efectua lucrări la un șantier de construcții din capitală, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati, a menționat că incidentul s-a produs în după-amiaza zilei de ieri.

„Inspectoratul de politie Buiucani a fost sesizat că pe str. A. Șciusev, la un șantier de construcții, a decedat un tânăr. La fața locului s-a deplasat grupa operativă și un echipaj medical, fiind sesizați responsabilii instituțiilor abilitate”, a spus Natalia Stati.

În cadrul documentarii polițiștii au stabilit ca victima este un minor, în vârstă de 17 ani. „Preliminar, acesta, în timp ce efectua unele lucrări, a fost electrocutat. La examinare, urme de violență nu au fost depistate. Cadavrul minorului a fost trimis la Centrul de Medicină Legală pentru a identifica cauza morții”, a precizat sursa citată. 

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele.

Foto simbol

img23005362

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!