ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană efectuează o vizită în Republica Moldova

11:35 | 13.09.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 13 sep. /MOLDPRES/. Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, efectuează în perioada 13-15 septembrie, o vizită în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă, după ședința Executivului, transmite MOLDPRES.

Mircea Geoană va avea la Chișinău întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu și premierul Dorin Recean.

„În cadrul vizitei, vor fi discutate ultimele evoluții ce țin de securitatea regională, dar și prioritățile de cooperare pe linia Republica Moldova – NATO, posibilitățile de obținere a expertizei și asistenței Alianței Nord-Atlantice  pentru eforturile de democratizare și modernizare a țării noastre, în particular pentru dezvoltarea capacităților de securitate, apărare, combaterea dezinformării și fortificarea rezilienței țării noastre în conformitate cu cerințele mediului actual de securitate”, a conchis Daniel Vodă.

Foto: Guvern

img23007154

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!