ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Centrul de Sănătate Slobozia Mare din raionul Cahul a fost eficientizat energetic cu sprijinul CNAM

15:30 | 27.09.2023 Categorie: Regiuni

Chişinău, 27 sep. /MOLDPRES/. Clădirea Centrului de Sănătate Slobozia Mare din raionul Cahul a fost eficientizată energetic cu sprijinul Companiei Naționale de Asigurări în Medicină. Lucrările au costat circa 893 de mii de lei (46,4 mii de euro), dintre care în jur de 660 de mii de lei reprezintă contribuția CNAM, informează MOLDPRES.

Potrivit instituției, proiectul a constat în izolarea termică a fațadei edificiului și reconstrucția instalațiilor electrice.

În cadrul unei vizite de monitorizare, reprezentanţii CNAM au constatat că lucrările obiectivului au fost finalizate, acestea fiind executate în corespundere cu prevederile proiectului.

Astfel, măsurile de eficiență energetică implementate vor asigura condiții optime și confortul necesar pentru activitatea cadrelor medicale și tratamentul persoanelor care apelează după ajutor medical.

Instituția deservește un număr de peste 9700 de cetățeni din trei localități, și anume: Slobozia Mare, Câșlița-Prut și Văleni, iar în cadrul CS Slobozia Mare activează cinci medici de familie și 20 de asistente medicale. 

img23007555

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!