ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circulația transportului public de Ziua Națională a Vinului

12:34 | 04.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 4 oct. /MOLDPRES/. De Ziua Naţională a Vinului, care va fi marcată pe 7-8 octombrie curent, circulația rutieră în Piaţa Marii Adunări Naţionale (PMAN) va fi sistată, informează MOLDPRES.

Potrivit primăriei capitalei, începând cu ziua de vineri, 6 octombrie, ora 22:00 și până luni, 9 octombrie curent, ora 05:00, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Al. Puşkin - Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni. Astfel, în această perioadă, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente.

În acest context, municipalitatea recomandă conducătorilor auto ca în zilele de sâmbătă şi duminică să evite zona centrală a oraşului, în special străzile A. Puşkin şi Mitropolit G. Bănulescu - Bodoni.

În acest an, sloganul Zilei Naționale a Vinului este „Vinul nostru cucereşte lumea”. Cea de-a XXII-a ediție a evenimentului va celebra un deceniu de succese ale Vinului Moldovei, aşteptându-se peste o sută de mii de vizitatori. Tradițional, sărbătoarea este organizată în PMAN. 

Foto: chisinau.md

img23007740

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!