ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Detalii privind incidentul de pe acoperișul sediului central al Termoelectrica. Precizările instituției

16:08 | 30.10.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 30 oct. /MOLDPRES/. Termoelectrica a oferit astăzi detalii despre incidentul care a avut loc sâmbătă pe acoperișul sediului central al întreprinderii. În acest caz, a fost inițiată o anchetă de serviciu, transmite MOLDPRES. 

Potrivit instituției, aproximativ la ora 12:30, a avut loc un mic incendiu la acoperișul sediului central al S.A. Termoelectrica aflat în reparație. Este vorba despre o clădire de birouri, respectiv în urma incidentului echipamentul tehnic de producere a energiei electrice și termice nu a avut de suferit, prin urmare nici consumatorii nu au fost afectați, a precizat Termoelectrica.

În luna iulie anul curent, Termoelectrica a contractat un agent economic pentru efectuarea lucrărilor de reparație a acoperișului sediului central, din str. Tudor Vladimirescu 6. „În timpul efectuării lucrărilor a avut loc un mic incendiu, care în scurt timp a fost localizat și stins, în urma căruia nicio persoană nu a avut de suferit, iar acoperișul nu a fost deteriorat”, a anunțat întreprinderea.

Termoelectrica a inițiat o anchetă de serviciu, cu privire la elucidarea executării prevederilor contractuale, în vederea stabilirii motivelor incendiului. Totodată, Inspectoratul de Poliție Râșcani din municipiul Chișinău s-a autosesizat și la fel investighează cazul dat.

img23008598

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!