ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Compania Aegean Airlines lansează pe 3 noiembrie cursa avia directă Atena-Chișinău

11:34 | 31.10.2023 Categorie: Economie

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. Din 3 noiembrie, compania aeriană Aegean Airlines va opera cursa avia directă Atena - Chișinău, cu câte două zboruri pe săptămână, în zilele de marți și vineri, transmite MOLDPRES.

Detaliile legate de pregătirea pentru evenimentul de lansare a cursei inaugurale directe Atena-Chișinău au fost discutate de Ambasadorul Republicii Moldova în Grecia, Andrei Popov și directorul pe Comunicare și Marketing al Aeroportului Internațional Atena, Ioanna Papadopoulou.

„Am convenit ca pe lângă ceremonia festivă înainte de zbor, primii pasageri, oficialii prezenți și presa vor fi delectați la poarta de îmbarcare cu un mic concert al cântăreței noastre Vera Țurcanu și bandului ei Loop Station. Mâine mă voi vedea și cu conducerea Aegean și sper că până la urma vom primi aprobarea și pentru continuarea mini-concertului în zbor, la bordul aeronavei Airbus 320”, a afirmat Andrei Popov.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia. Anunțul privind lansarea cursei directe Chișinău - Atena, operată de Aegean Airlines a fost făcut la sfârșitul lunii august curent curent, în urma vizitei în Grecia a președintelui Republicii Moldova, Maia Sandu. 

Foto: facebook.com

img23008625

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!