ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Teatrul Național ”I.L. Caragiale” din București va prezenta un spectacol la Chișinău

11:41 | 31.10.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 31 oct. /MOLDPRES/. La Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Chișinău va avea loc miercuri, 1 noiembrie, la ora 18.00, spectacolul ”Frumos e în septembrie la Veneția” al Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București. Intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, informează MOLDPRES.

Din distribuția spectacolului fac parte doi actori importanți ai Teatrului Național ”I.L. Caragiale” din București, Oana Pellea și Mircea Rusu, iar regia spectacolului este semnată de Mariana Cămărășan.

Spectacolul va fi prezentat în cadrul proiectului ”Turneul actorilor români”, finanțat de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova al Guvernului României și realizat cu sprijinul Ministerului Culturii al Republicii Moldova.

Potrivit organizatorilor, o neașteptată poveste de dragoste se dezvăluie acolo unde suntem prea obișnuiți să vedem doar neajunsurile, într-o realitate pe care doar visul pare că o mai face suportabilă. Dar el nu poate și nu trebuie să o substituie, ci doar să-i aducă la lumină profunzimea, sensul și frumusețea.

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova promovează valorile românești peste Prut și a dorit să susțină, prin acest proiect, întâlnirea actorilor Teatrului Național ”I.L.Caragiale” din București cu publicul din mai multe localități din Republica Moldova, în scopul înlesnirii accesului cât mai larg al acestuia la cultura și limba română.

img23008630

img23008630

img23008630

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!