ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

IGP: Un bărbat, suspectat de comiterea unui omor la Rîșcani, a fost reținut de polițiști

19:05 | 06.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. Un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de comiterea unui omor, informează MOLDPRES.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției (IGP), acum două zile, într-o localitate din raionul Râșcani a fost depistat corpul neînsuflețit al unei persoane, cu semne de moarte violentă.

„Victima, un bărbat de 51 de ani, a fost depistat în propria casă, la podea, cu două plăgi în regiunea gâtului. În urma cercetărilor preliminare s-a stabilit că bănuitul împreună cu victima au servit băuturi alcoolice, iar în urma unui conflict apărut spontan i-a aplicat mai multe lovituri cu cuțitul”, a precizat IGP.

Cadavrul a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a stabili cauza decesului.

În prezent, oamenii legii întreprind măsuri de investigații și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!