ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Observatorii acreditați pentru monitorizarea alegerilor locale generale își pot continua activitatea și în turul doi de scrutin

15:36 | 08.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 8 nov. /MOLDPRES/. Observatorii acreditați pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie curent își pot continua activitatea și în turul doi de scrutin, ce va avea loc pe 19 noiembrie curent, informează MOLDPRES.

Totodată, pot fi depuse cereri noi la Comisia Electorală Centrală sau la consiliile electorale de circumscripție în vederea solicitării de acreditare a observatorilor sau confirmare a jurnaliștilor pentru al doilea tur al alegerilor locale generale.

Astfel, entitățile interesate pot depune cereri pentru acreditarea observatorilor până la data de 11 noiembrie, inclusiv, iar pentru confirmarea jurnaliștilor, până la 13 noiembrie, inclusiv.

Alegerile locale generale desfășurate pe 5 noiembrie curent au fost monitorizate de peste 1 500 de observatori naționali și internaționali.

img23008994

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!