ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a acreditat mai mulți observatori naționali pentru turul doi al alegerilor locale generale

15:56 | 14.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a acreditat astăzi mai mulți observatori naționali, a confirmat un jurnalist și a aprobat trei mesaje de interes public în contextul turului doi al alegerilor locale generale din 19 noiembrie curent, informează MOLDPRES.

Potrivit CEC, 26 de persoane din partea Asociației obștești „MIRAD” au fost acreditate în calitate de observatori naționali pentru monitorizarea turului doi al alegerilor locale generale.

Totodată, din partea European PressPhoto Agency a fost confirmat un jurnalist pentru reflectarea și monitorizarea scrutinului de duminică. De asemenea, au fost aprobate trei spoturi video elaborate de către CEC, parte a campaniei de informare pentru alegerile locale generale, turul II.

Pe 19 noiembrie curent, turului II al alegerilor locale generale se va desfășura în 273 de localități din țară. Totodată, în aceeași zi, va avea loc votarea repetată în alte opt localități din țară. 

img23009155

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!