ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Această săptămână se încheie cu avertizare de ploi puternice și intensificări ale vântului

14:46 | 17.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 17 nov. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat pentru perioada 17-19  noiembrie Cod galben de ploi puternice și intensificări ale vântului, transmite MOLDPRES.

Potrivit prognozelor SHS, în acest interval de timp, predominant în jumătatea de sud a țării se prevăd ploi puternice (15-35 l/m2), în nord izolat cu transformare în lapoviță.

Conform sinopticienilor, pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântul nord-estic în rafale de până la 15-20 m/s, pe alocuri până la 21-24 m/s.

În următoarele zile, pe întreg teritoriul ţării, valorile termice diurne nu vor depăşi 9 grade Celsius şi cele nocturne – minus 2 grade de frig.

img23009261

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!