ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Premierul Dorin Recean: Am votat pentru o localitate confortabilă

10:29 | 19.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Am votat pentru o localitate confortabilă. Declarația a fost făcută astăzi de către premierul Dorin Recean, după ce și-a exprimat votul în cadrul turului doi al alegerilor locale generale. Oficialul a îndemnat cetățenii să iasă la vot pentru a-și alege primarii, transmite MOLDPRES. 

„Este foarte important ca fiecare să iasă astăzi la vot în turul doi de scrutin pentru ca să ne alegem primarii, votul fiind cel mai important exercițiu democratic, iar ulterior, toată lumea, administrația publică locală și cea centrală, să muncească și să construim Europa la noi acasă”, a afirmat Dorin Recean. 

Premierul a adăugat că este necesar ca administrația publică locală să fie eficientă, onestă și transparentă, fiind asigurată totodată o bună coordonare cu administrația publică centrală.

În 273 de localități din țară se desfășoară astăzi turul II al alegerilor locale generale. Secțiile de votare au fost deschise la ora 07.00 și se vor închide la 21.00.

img23009299

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!