ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Rezultate preliminare: Fotoliul de primar al comunei Trușeni a fost câștigat de candidatul PAS

22:29 | 19.11.2023 Categorie: Politică

Chişinău, 19 nov. /MOLDPRES/. Rezultatele preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală arată că candidatul PAS, Viorica Beregoi va deveni primarul comunei Trușeni din municipiul Chișinău. La Vadul lui Vodă fotoliul de edil va fi ocupat de candidatul PSRM Iuri Onofriiciuc, iar la Durlești primar rămâne Eleonora Șaran, candidat din partea partidului CUB, comunică MOLDPRES.

Conform datelor CEC, până la ora 21.00 la urne s-au prezentat 313767 de alegători (circa 36,7%) din cei 828 557 așteptați la vot.

Astăzi în 273 de localități din țară s-a desfășurat turul II al alegerilor locale generale.

În primul tur al alegerilor locale generale, care a avut loc pe 5 noiembrie curent, au fost aleși 623 de primari, care au acumulat mai mult de jumătate din voturile valabil exprimate.

img23009318

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!