ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un medic din Bălți a fost reținut de CNA pentru corupție

11:37 | 20.11.2023 Categorie: Societate

Chişinău, 20 nov. /MOLDPRES/. Medicul-șef al Centrului Perinatologic Bălți a fost reținut de CNA pentru corupere pasivă. Acesta ar fi cerut 7000 de lei pentru asistarea unei nașteri, comunică MOLDPRES.

Potrivit CNA, medicul a fost denunțat la Direcția generală teritorială Nord a CNA de către un cetățean care a comunicat că angajatul Spitalului i-ar fi cerut mită. Potrivit denunțătorului, medicul-șef ar fi pretins 7000 de lei pentru acordarea serviciilor medicale calitative și asigurarea unei nașteri asistate corespunzător soției acestuia.

Ieri, angajații DGT Nord a CNA în comun cu procurorii l-au reținut în flagrant pe medicul-șef al Centrului Perinatologic Bălți din cadrul Spitalului Clinic Bălți în momentul transmiterii ultimei tranșe de bani în sumă de 5000 lei. În prezent, bănuitul se află în izolator, fiind reținut pentru 72 ore.

img23009335

img23009335

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!