ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Gala stelelor de balet din Ucraina și Europa revine la Chișinău

15:24 | 22.11.2023 Categorie: Cultură

Chişinău, 22 nov. /MOLDPRES/. Mari stele ale baletului din Ucraina și Europa își vor da întâlnire pe aceeași scenă, sub conducerea coregrafului de talie mondială Radu Poclitaru, pentru a prezenta spectatorului de la Chișinău o seară de dans, o fuziune artistică de balet clasic, coregrafie modernă și tangou cu genericul ”Istorii în stil tango”. Spectacolele vor avea loc joi și vineri, 24 și 25 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” din capitală, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, prima parte a spectacolului va fi o paradă de stele ale baletului din Ucraina și Europa cu fragmente de balet clasic și miniaturi coregrafice semnate de Maestrul Radu Poclitaru. 

În partea a doua publicul va savura „Istorii în stil tango” - un spectacol de tango pe poante în montarea Artistului Emerit din Ucraina, Artiom Shoshyn. 

img23009444

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!