ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a transmis un mesaj de felicitare, cu prilejul Crăciunului

16:57 | 24.12.2023 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 dec. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu a venit cu un mesaj de felicitare către toți cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„De Crăciun, când sărbătorim Nașterea Domnului, să ne facem timp să mulțumim pentru pacea din casele noastre. Să ne bucurăm că oamenii dragi nouă sunt în siguranță și să prețuim timpul petrecut alături de ei”. 

Președintele a îndemnat ca, în ciuda provocărilor, a războiului de la hotarul Moldovei, toți cetățenii să rămână de partea vieții și să aibă încredere în puterea binelui. 

„Sărbătoarea Nașterii Domnului este un prilej de iertare, împăcare și înțelegere. Să ne sprijinim în continuare pe valorile noastre de temelie - unitate, solidaritate și omenie, valori de care acum avem cel mai mult nevoie. Adunați în familie, alături de prieteni, încântați de cete de colindători care ne bat la ușă, vă doresc tuturor Crăciun fericit!”, a urat șefa statului.

img23010428

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!