ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Examenele de astăzi la proba practică pentru obținerea permisului de conducere au fost sistate

11:25 | 09.01.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 9 ian. /MOLDPRES/. Agenția Servicii Publice anunță că, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile, pe întreg teritoriul țării, au fost sistate examenele la proba practică pentru obținerea permisului de conducere la categoriile A, B, C, D, E, programate pentru ziua de 9 ianuarie, transmite MOLDPRES.

Examinarea la proba teoretică la categoriile menționate se desfășoară în modul stabilit anterior, fără anumite schimbări.

„Candidații care au fost programați la proba practică pentru data de 9 ianuarie 2024, vor fi contactați de către reprezentanții ASP (telefonic/mail) și vor fi reprogramați pentru o altă zi, comodă acestora”, indică ASP.

Pentru informații suplimentare, poate fi contactat Serviciul suport clienți – 14909, rezumă sursa citată.

img24000105

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!