ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O nouă rundă de consultări despre referendumul privind integrarea europeană a avut loc la Președinție

17:29 | 16.02.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 feb. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu i-a invitat astăzi la Președinție pe mai mulți oameni de cultură pentru a discuta despre referendumul privind integrarea europeană, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al instituției prezidențiale, Maia Sandu a subliniat importanța susținerii parcursului european al țării de către scriitori, regizori, compozitori și artiști, care pot promova valorile naționale și cele europene prin cărți, muzică, filme și spectacole de teatru. 

Seria consultărilor va continua în următoarele săptămâni, când sunt planificate întâlniri cu oameni din diferite sectoare, mediul de afaceri, cultură, educație și mass-media.

img24001148

img24001148

img24001148

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!