ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Serviciului Fiscal de Stat

11:07 | 06.03.2024 Categorie: Comunicate

Chişinău, 6 mar. /MOLDPRES/. Serviciul Fiscal de Stat a dat startul seminarelor de instruire pentru contribuabili aferent reglementărilor juridice privind prețurile de transfer. La sesiunea din data de 05 martie 2024 a fost prezentă și directorul SFS, Olga Golban.

Directorul SFS a menționat că autoritatea fiscală este deschisă pentru a oferi toată asistența necesară pe marginea acestui subiect, motiv pentru care aceste instruiri se vor desfășura pe întreg teritoriul țării.

„Autoritatea fiscală, urmare a aprobării reglementărilor legale privind prețurile de transfer, manifestă toată deschiderea pentru organizarea activităților de informare și educare a contribuabililor la acest capitol. Când contribuabilul cunoaște de la început care sunt condițiile și regulile de joc, totul devine mult mai facil pe partea de implementare în practică. Ne-am asumat cu colegii să organizăm un ciclu de instruiri prin care să promovăm aceste noi reglementări. Pe parcursul anului vom organiza și alte ateliere de lucru astfel încât să dezvoltăm abilitățile și înțelegerea clară a regulilor legate de prețurile de transfer. Vom antrena și experții internaționali care pe parcursul ultimului an au acordat asistență SFS în a înțelege aceste mecanisme și instrumente legate de prețurile de transfer”, a adăugat Olga Golban.

Reamintim că, sesiunea din data de 12 martie 2024 va avea loc începând cu ora 09:00 cu prezență fizică, în Sala mare a Ministerului Finanțelor (mun. Chișinău, str. Constantin Tănase nr. 7, Sala mare, et 4).

La fel, Serviciul Fiscal de Stat va desfășura 2 seminare de instruire în teritoriu, precum urmează:

Direcția deservire fiscală Bălți – 15 martie 2024, ora 10:00;
Direcția deservire fiscală Cahul – 26 martie 2024, ora 10:00.
Contribuabilii care doresc să participe în cadrul seminarelor respective, sunt îndemnați să se înregistreze pe pagina-web a Serviciului Fiscal de Stat, rubrica Seminare, care poate fi accesată aici.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!