ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Certificatele de vaccinare emise de Republica Moldova vor fi recunoscute în Anglia

11:15 | 08.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 8 oct. /MOLDPRES/. În conformitate cu decizia autorităților britanice, începând din data de 11 octombrie curent, Republica Moldova va fi adăugată în lista țărilor, certificatele de vaccinare împotriva COVID-19 ale cărora sunt recunoscute în Anglia, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Ambasadei Republicii Moldova în Marea Britanie, pentru cei care sosesc în Anglia înainte de această dată, se aplică regulile pentru persoanele care nu sunt complet vaccinate.

După 11 octombrie, călătorii care dețin un certificat de vaccinare moldovenesc trebuie să prezinte la intrarea în Anglia următoarele:

Dovada rezervării unui test COVID care urmează să fie efectuat în a doua zi de la sosire (rezervarea se poate face la: https://www.findtravel-test-provider.service.gov.uk/test... și formularul passenger locator form (care poate fi descărcat aici: https://www.gov.uk/provide-journey-contact-details-before).

Foto simbol

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!