ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Reprezentanţii unor companii chineze au discutat despre oportunităţile de investiţii în R. Moldova

13:18 | 22.08.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu un grup de reprezentanţi ai unor companii chineze, interesate de eventuale oportunităţi de investiţii în infrastructura şi economia Republicii Moldova, în special în sectorul energetic, a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Oficialul moldovean a prezentat şirul de acţiuni în vederea promovării domeniului diplomaţiei economice, în special cele care se referă la promovarea comerţului exterior, prioritate avînd promovarea exporturilor, atragerea investiţiilor, a noilor tehnologii în economia naţională, atragerea asistenţei economice externe, precum şi promovarea imaginii economice şi investiţionale favorabile ţării.

(Editor L. Alcază)

img16006705

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!