ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În ultimii ani relaţiile moldo-nipone au înregistrat o aprofundare fără precedent

14:32 | 01.11.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 1 nov. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene l-a primit astăzi pe Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova, Masanobu Yoshii, în vizită de curtoazie, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au salutat o aprofundare fără precedent a relaţiilor moldo-nipone pe parcursul ultimilor ani, menţionînd interesul comun pentru dezvoltarea acestora în diverse domenii, atît în plan bilateral, cît şi multilateral. 

Ministrul Andrei Galbur a punctat că Japonia este unul dintre statele asiatice cu care Republica Moldova are relaţii excelente, fundamentate pe valori comune, prietenie şi respect reciproc, iar o prioritate în acest sens reprezintă atragerea investiţiilor nipone în cele mai diverse domenii ale economiei naţionale.

(Editor M. Jantovan)

img16008695

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!