ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vitali Povonschi a fost numit în funcţia de director al ADR Nord

16:38 | 09.02.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Noul director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord), Vitali Povonschi, a fost prezentat astăzi colectivului de către ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, transmite MOLDPRES.

„Până în prezent ADR Nord a realizat 31 de proiecte, în valoare totală de circa 350 milioane de lei, finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională, dar și cu suportul partenerilor de dezvoltare. Sperăm că experiența noului director va contribui la continuitatea acestei practici şi dezvoltarea întregii regiuni, atragerea investitorilor și servicii locale mai bune”, a menționat ministrul în cadrul ședinței de la Bălţi.

La rândul său, Vitali Povonschi a dat asigurări că va menţine bunele relații de colaborare cu colegii și instituțiile statale în vederea realizării eficiente a priorităților și obiectivelor ADR Nord. „Despre echipa Agenţiei am auzit doar de bine, au realizat multe lucruri pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor. Vom continua împreună să atragem investiţii în regiune, pentru a crea servicii publice calitative”, a spus noul director al ADR Nord.

Vitali Povonschi a fost desemnat câștigătorul concursului public la postul vacant de director al ADR Nord, organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, pe 6 februarie. În prezent, Povonschi este deputat în Consiliul municipal Bălți. Anterior, a îndeplinit timp de 11 ani  funcția de director al Întreprinderii de Stat „Molda­eroservice”. Are studii superioare în domeniul aviației și economiei.

(Reporter L. Grubîi, editor L. Alcază)

img18001062

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!