ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a avut o convorbire telefonică cu ministrul de Externe al Suediei

13:39 | 12.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi o convorbire telefonică cu Margot Wallström, ministrul Afacerilor Externe al Regatului Suediei, relatează MOLDPRES citând Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul discuţiei au fost abordate subiecte de interes comun, atât în plan bilateral, cât şi în ceea ce priveşte procesul de integrare europeană a Republicii Moldova. Ministrul Ulianovschi a informat-o pe ministrul Margot Wallström despre ultimele evoluţii în implementarea prevederilor Acordului de Asociere RM – UE şi a apreciat sprijinul acordat de Regatul Suediei în procesul de modernizare a ţării noastre.

Totodată, ministrul Ulianovschi a exprimat mulţumiri pentru mesajul de felicitare cu prilejul numirii în funcţie şi a invitat-o pe ministrul de Externe al Suediei să efectueze o vizită în Republica Moldova, într-o perioadă convenabilă.

img18001119

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!