ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

PDM va schimba modalitatea de comunicare cu cetăţenii în teritoriu

13:55 | 13.03.2018 Categorie: Politic

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Partidul Democrat va schimba modalitatea de comunicare cu cetăţenii în teritoriu. Deputaţii democraţi şi reprezentanții formaţiunii din instituțiile statului nu vor mai ține discursuri în fața cetățenilor, ci vor asculta plângerile oamenilor și vor colecta propuneri care vor fi examinate ulterior. Anunţul a fost făcut astăzi de liderul democraţilor Vlad Plahotniuc la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii, relatează MOLDPRES.

Potrivit lui Plahotniuc, o echipă de specialişti din PDM va examina toate propunerile, dar şi plângerile parvenite de la populaţie, şi le va transmite instituțiilor abilitate pentru soluționare.

"Astăzi, împreună cu colegii am luat decizia ca întâlnirile noastre cu oamenii în teritoriu să decurgă după un nou principiu, astfel încât cetățenii să fie nemijlocit implicați în prioritatea agendei guvernamentale", a spus Plahotniuc.

Tot astăzi şeful democraţilor a prezentat şi un sondaj comandat de PDM, care arată că salariile şi pensiile mici, şomajul şi corupţia sunt cele mai mari probleme cu care se confruntă cetăţenii din Republica Moldova. Printre alte probleme enumerate de intervievați sunt drumurile rele, migraţia populaţiei şi preţurile mari.

(Reporter A. Zara, editor  M. Jantovan)