ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatul pentru fotoliul de primar Andrei Năstase a votat pentru “un oraș european”

10:13 | 03.06.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 3 iun. /MOLDPRES/. Candidatul pentru fotoliul de primar al capitalei, Andrei Năstase, a votat astăzi pentru “un oraș european și pentru un viitor mai bun la noi acasă”, comunică MOLDPRES.

Candidatul la șefia primăriei municipiului Chișinău s-a prezentat la urne la primele ore ale dimineții însoțit de consoartă, dar și de fiica cea mică. El a specificat că a votat “cu încredere, speranță cu gândul la un viitor mai bun la noi acasă”.

“Am votat pentru valorile mele pentru adevăr și demnitate ,pentru responsabilitate și asumare. Am votat pentru ca doar așa ne putem făuri democrația. Vrem o calitate mai bună a vieții urbane. Am votat cu încredere în ceea ce numesc eu discernământ și am mare încredere în chișinăuieni, care sunt sigur că își vor alege un primar demn”, a spus Năstase.

El a îndemnat locuitorii capitalei să vină la vot. ”În această zi importantă pentru noi toți, pentru oraș, dar și pentru suburbii, luați-vă prietenii, vecinii și cunoscuții și mergeți la vot”.

Andrei Năstase este născut la 6 august 1975 în satul Mândrești, raionul Telenești, este căsătorit și are trei copii. Năstase este de profesie avocat, activist civic și om politic, membru-fondator și lider al Platformei Civice Demnitate și Adevăr, președinte și membru-fondator al Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”.

Pentru candidatul Andrei Năstase și-au anunțat susținerea mai multe partide pro-europene.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

img18004638

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!