ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Parlamentul va găzdui expoziția ”Primele Momente Contează”

16:43 | 13.06.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. Parlamentul va găzdui expoziția de fotografii ale taților cu copiii lor nou-născuți ”Primele Momente Contează”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu UNICEF Moldova și va fi inaugurat mâine, 14 iunie 2018, de Ziua Internațională a Taților, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

La ceremonia de inaugurare oficială vor participa președintele Parlamentului Andrian Candu, reprezentanta de Țară UNICEF în Moldova, Desiree Jongsma, interpretul și proaspăt tătic Alex Calancea, alți protagoniști din poze, părinți și copii.

Vor fi vernisate fotografii ale taților cu copiii lor, în primele zile de viață. Pozele au fost realizate în maternitățile din Moldova, în perioada mai-iunie 2018.

Expoziția de fotografii este parte a campaniei globale UNICEF ”Primele Momente Contează”, care are drept scop conștientizarea importanței primelor 1000 de zile din viața copilului pentru dezvoltarea creierului acestuia și impactul experiențelor timpurii pentru creierul în curs de dezvoltare. Ziua Internațională a Taților este un prilej să ne amintim că tații implicați în creșterea copiilor lor din primele zile ale vieții contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor lor.

Ceremonia de lansare va începe la ora 9.30. 

img18005016

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!