ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Zborurile spre Dubai vor fi reluate din 20 septembrie

11:30 | 04.09.2018 Categorie: Economie

Chişinău, 4 sep. /MOLDPRES/. Compania Air Moldova va relua zborurile din Chișinău spre Dubai din 20 septembrie. Cursa va fi operată cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, în zilele de luni și joi. Prețul unui bilet de avion într-o singură direcție începe de la 149 Euro, cu toate taxele incluse, informează MOLDPRES.

Aeronavele vor decola din Chișinău la ora 21:30 și vor ateriza în Dubai la 03:20+1. Totodată, pasagerii vor porni din Dubai la ora 05:20+1 și vor ajunge la Chișinău la ora 09:40+1.

Air Moldova operează zboruri directe spre 33 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Istanbul, Frankfurt, Lisabona, Londra, Kiev, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Viena, Tel Aviv și Torino. La acestea se adaugă  cursele sezoniere – Antalya, Dalaman, Heraklion, Tivat și Sharm-el-Sheikh.

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite după numărul populației. Cunoscut drept unul dintre centrele mondiale de afaceri şi distracţie, acesta este unul dintre principalele puncte de tranzit pentru călătorii spre Africa, Asia şi Australia.

Zborurile spre Dubai au fost lansate de Air Moldova la 23 noiembrie 2017.

(Reporter N. Sandu, editor M. Jantovan)

img18007797

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!