ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile capitalei vor procura 15 apartamente pentru cazarea persoanelor în situații de urgență

09:24 | 01.03.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chișinău va procura 15 apartamente destinate cazării temporare a persoanelor aflate în situații de urgență, transmite MOLDPRES.

Anunțul a fost plasat pe platforma electronică www.achiziții.md de Direcția generală locativ-comunală și amenajare a Primăriei municipiului Chișinău. În urma licitației, vor fi procurate trei apartamente cu două camere și alte 12 locuințe cu o singură cameră. Pentru asta este nevoie de 8,4 mln de lei, bani care au fost planificați în bugetul municipal pe anul 2019.

Ofertele pentru concurs pot fi depuse până la data de 22 martie 2019, ora 10.50.

Potrivit Primăriei Chișinău, locuințele de manevră sunt destinate cazării temporare a persoanelor ale căror case suportă lucrări de reparație capitală sau de reconstrucție, ce nu pot fi efectuate în blocuri fără evacuarea locatarilor. În noile apartamente vor mai putea locui temporar persoane rămase fără locuințe în urma calamităților naturale sau care au fost evacuate din locuințele sociale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!