ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Candidatul desemnat pentru funcţia de premier, Ion Chicu, va avea consultări cu fracţiunile parlamentare

10:10 | 14.11.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 14 nov. /MOLDPRES/. Candidatul desemnat pentru funcţia de premier, Ion Chicu, va avea pe parcursul dimineţii curente consultări cu fracţiunile parlamentare. Deputaţii au luat o pauză de o oră pentru a discuta programul propus de Chicu, dar şi lista de miniştri, comunică MOLDPRES.

Tot în această oră se va convoca şi Comisia juridică numiri şi imunităţi pentru a discuta programul candidatului la fotoliul de premier.

Ion Chicu a fost desemnat ieri de şeful statului Igor Dodon pentru funcţia de premier, după ce fracţiunea PSRM a anunţat că optează pentru un guvern tehnocrat. Până în prezent, Chicu nu a anunţat numele viitorilor miniştri.

Ion Chicu are 47 de ani, este născut în satul Pîrjolteni, raionul Călărași. În prezent ocupă funcția de consilier al Președintelui Republicii Moldova. Până în luna iunie a acestui an el a deținut portofoliul de ministru al Finanțelor.

img19009172

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!