ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

300 mii de familii vor primi ajutoare mai mari pentru perioada rece a anului

09:34 | 18.11.2019 Categorie: Societate

Chişinău, 18 nov. /MOLDPRES/. Circa 300 mii de familii vor primi ajutoare mai mari pentru perioada rece a anului. Sumele vor creşte de la 350, cât a fost până în prezent, la 500 de lei. Anunţul a fost făcut de președintele R. Moldova, Igor Dodon, în cadrul unui briefing susţinut în comun cu speakerul Zinaida Greceanîi şi premierul Ion Chicu, comunică MOLDPRES.

Preşedintele Parlamentului a dat asigurări că iniţiativa va fi susţinută de deputaţi. „Este foarte important ca instituțiile statului să coopereze între ele, iar noi promitem că vom remite în cel mai scurt timp Guvernului toate inițiativele deja aprobate, pentru a se regăsi în legea bugetului de stat. Toate actele deja semnate trebuie executate”, a opinat Greceanîi.

Premierul Ion Chicu a menţionat că deşi bugetul nu este unul foarte permisiv, cetăţenii au nevoie de susţinere, iar resurse vor fi identificate.

img19009266

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!