ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alegătorii pot solicita certificat pentru drept de vot până la 14 noiembrie 

15:33 | 06.11.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 6 nov. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală comunică alegătorilor că și pentru cel de-al doilea tur de scrutin prezidențial, care va avea loc pe 15 noiembrie 2020, pot solicita certificat pentru drept de vot, informează MOLDPRES.

Potrivit legislației electorale, persoanele care în ziua alegerilor nu se vor afla în localitatea în care au domiciliu sau reședință valabilă, pot solicita de la biroul electoral al secției de votare ce corespunde domiciliului sau reședinței valabile, un certificat pentru drept de vot. Acesta le va permite să voteze în orice altă secție de votare de pe teritoriul țării, pe lista electorală suplimentară.

Certificatul pentru drept de vot se eliberează la prezentarea actului de identitate ce atestă domiciliul sau reședința alegătorului în raza secției de votare respective.

img20008813

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!