ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Consiliul Municipal Chișinău a aprobat un contract de grant în valoare de 3,3 milioane de euro

12:13 | 23.12.2020 Categorie: Economic

Chişinău, 23 dec. /MOLDPRES/. Consiliul Municipal Chișinău a aprobat Contractul de Grant, în valoare de 3,3 milioane de euro, acordat de Uniunea Europeană, pentru implementarea proiectului „MOVE IT like Lublin", transmite MOLDPRES. 

Proiectul constă în dezvoltarea sistemului de transport public în municipiul Chișinău după modelul organizării transportului public din orașul Lublin (Polonia), cu un buget eligibil pentru activități de 3,5 milioane de euro, care include și partea de cofinanțare a municipalității de 5% din suma totală. 

Astfel, inițiativa va fi implementată de Primăria municipiului Chișinău în colaborare cu Primăria orașului Lublin, în calitate de partener, selectat în conformitate cu cerințele Ghidului de Aplicare al programului de finanțare a Comisiei Europene.

Proiectul va fi implementat în perioada anilor 2021- 2023, în cadrul programului de finanțare „Partnerships for sustainable cities in the Southern and Eastern Neighbourhood". 

foto: facebook.com/Ion.Ceban.public/photos 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!