ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălţi a fost organizat în premieră „Târgul de iarnă”

17:17 | 28.01.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 28 ian. /MOLDPRES/. Prima ediţie a Expo-târgului universal „Târg de iarnă” se desfășoară în perioada 27-29 ianuarie la Bălți. Evenimentul este organizat de filiala Bălți a Camerei de Comerț și Industrie (CCI) a Republicii Moldova în parteneriat cu Primăria municipiului Bălți, transmite MOLDPRES.

Prin acest expo-târg, organizatorii și-au propus să promoveze producătorii autohtoni, precum și să contribuie la sporirea calității și competitivității produselor, mărfurilor, la stabilirea noilor contracte de afaceri. Pe lângă avantajul de a-și consolida pozițiile pe piață, companiile participante au posibilitatea să-și testeze produsele și serviciile noi la capitolul cerere, ca să-și îmbunătățească sortimentul.

Potrivit organizatorilor, expo-târgul constituie o platformă de comunicare între mediul de afaceri și consumatori, un instrument eficient pentru susținerea și promovarea întreprinderilor mici și mijlocii din țară, dar și un prilej oportun pentru dezvoltarea dialogului public-privat.

La ediția din anul curent participă agenți economici din orașele Bălți, Chișinău, Ungheni, Comrat,  Drochia și Soroca, precum și din raioanele Râșcani, Glodeni, Sângerei, Fălești,  Strășeni și Ialoveni.

În anul 2021, Filiala Bălți a CCI a R. Moldova în parteneriat cu autoritățile publice locale preconizează să organizeze și să desfășoare în regiune 20 de expo-târguri specializate și universale.

foto: ADR Nord

 

img21000607

img21000607

img21000607

img21000607

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!