ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În următoarele zile vremea se va încălzi

17:14 | 19.02.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Meteorologii au anunţat pentru acest sfârșit de săptămână o încălzire treptată a vremii, cer variabil, pe alocuri cu ninsori slabe şi ghețuș pe drumuri, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS).

Conform specialiștilor SHS, în noaptea care urmează, izolat vor cădea ninsori slabe și local pe drumuri se va semnala ghețuș, în restul perioadei vremea va fi fără precipitații. Vântul va sufla din direcție variabilă, slab până la moderat.

„Teritoriul țării de la o zi la alta se va afla tot mai mult într-un sector cald, cu excepția nopții următoare, și temperatura aerului va crește semnificativ”, indică Serviciul Hidrometeorologic.

Astfel, temperatura aerului noaptea, în decursul perioadei 20-22 februarie, va oscila între 0 şi 10 grade de ger.

Sâmbătă ziua se așteaptă până la 5 grade de căldură, duminică – până la 7 grade cu plus. Şi mai cald va începe următoarea săptămână, pentru luni, 22 februarie, prognozându-se între 7-12 grade Celsius.  

foto: pt-br.facebook.com

img21001306

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!